Selasa, 29 November 2011

ak pulang membawa kesedihan :')





assalamualaikum warga laman beloggg ? merindui kalian sgt dan terAMAT . maaf sbb menghilang buat sementara waktu , maaf seribu kali maaf ya ? nampak tajuk di atas ? ayuk mulakn sesi luahan hatiku yg tengah memberontak kesakitan ni :')


dearBOO , imissyou . byk yg by rancang masa by di sana mcm na kalau kita mw bejumpa bila by pulang nnt . tapi boo ndk boleh tunggu by pulang , eyaa sgt menyakitkn boo . sgt . tuhan jak tau rasa'y , by minta maaf sbb tidak telayan boo dan sebagai'y . maaf sbb by berubah . maaf boo :') by sygg boo, sygg sgt . by tau boo ada yg lain sdh . pergila , jgn pernah pandang kebelakang walau sekalipun jgn ya ? biarkan bby sendiri , biarkan by belajar bernafas tanpa boo ohkayy ? :') by rindu text boo dtg pagi pagi , by rindu perangai boo yg tapuji tu , by rindu segala gala'y . anggap la pertemuan kita yg terakhir waktu sebelum by betolak pg ke terengganu itu hari . by bahagia semasa dgn boo , sumpah by bahagia :') jaga diri dan kesihatan . bebahagiala dgn org yg sepatut'y ya ? jgn lupa tu TabahSelagiMampu ok ? iHeartYouMyExOxygen . bye ;3

Selasa, 15 November 2011

jaga diri di sini :*


assalamualaikum . hello and hye :* kemarin sudah ak update , hari ni pn ak mw update . semakin rajin ni , waaaaa xD  ngee ~ sebenar'y ak mw update utk mengucapkn selamat tinggal kepada warga laman muka buku , beloggg dan rakan rakan ku ;3 mw ucapkan selamat tinggal utk apa ? -.- hee ~ ak pergi ke JAMBOREE PENGAKAP di terengganu selama 2minggu . lama kn ? bagi ak lama gilaakkk T.T grrr , endak sanggup meninggalkn ni tempat baaaaa

untuk BOO , jaga diri di sini ohkayy ? iLoveYou dari jauh , jgn nakal nakal . terima kasih sbb tadi sanggup meluangkan masa dgn kami walaupun boo ada masalah . sygg boo sgt sgt . tunggu by pulang ya ? T.T

ohya , untuk NOYA,YEIN&DIA kamu pn sama , jaga kesihatan kamu ohkayy ? ak ndkmw dengar kamu sakit la apala bila ak tiada ohkayy ? sygg kamu jgak , ohYEIN 'o' baca memo di hp mu tuuuuu , HAHAHHAA . sori sbb type sembarangan jak sbb hilang semua idea ku bila kw mw tgk tu ==' ngeee , ohNOYAAAAA dengar dengar ada org mw pg indongggg ni , ole ole ohkayy ? heee , jgn kw mw diet diet segala . cukup kecik sudah tu , sedarla ak lebih besar sdh daripada kamu tiga tu ;p hahahaha . ohDIAAAAA ak sedih sbb ndk dpt jumpa kw sebelum jln , sedih baca belogg kw , mybe lw kita bekawan sdh kita endak serapat dulu tu T.T mcm malu sdh ak mw jumpa kw , idk knapa . sygg kw jgak , sgt lagi . rinduu kamu sdh ni , hee ~ iLoveYouFefekNennenFantad :* emaahhhh . k chawwww ~

p/s : samiey TOKONG ! hahahahaha , ingat perjanjian kita ya ? ak azankn jibah lw dea mcm mcm . kw jgak ah ? weee ~ k chawwwww .

Isnin, 14 November 2011

untuk kw :)

assalamualaikum , hello and hye :* apa kabar warga beloggg ? sori kerana lama tidak mengisi kw dgn pelbagai coretan . merindui kw , tapi sifat malas ak semakin menjadi jadi . maafkan ak , ak tahu kw sayang ak . waaaaaaa xD teruslah dengan niat ku untuk mengupdate ni ;3

untuk insan yg bergelar sahabat/kawan ataupun rakan maka berakhirlah hubungan kita sebagai kawan pada 13november2011 , jam 01.24 pagi . ak ingat , ak simpan text kw . ak ndk sanggup padam . ak pn tidak tahu mengapa . ak minta maaf dari hujung rambut sampai ke hujung kaki kalau selama kita berkawan ak selalu menyinggung perasaan kw , terKecilkan hatimu ataupun sebagai'y . mungkin ak salah , terkasar bahasa , tersilap langkah ataupun ego sampai lupa akan perasaan kw kn ? maafkan ak . serius , ak penat meminta maaf . beribu ayat ak persembahkan kw tetap begitu . kenapa kw tidak mahu maafkan ? kw cakap maruah kw kn ? endakpa , ak cuba untuk memahami kw . kalau kw masih tidak boleh memaafkan ak kw tunggulah sampai suatu masa ak datang sujud depan kakimu . kalau itu yg kw mahu ak turutkan . 

ohya , ak bukan mahu mengungkit masalah tapi ak terdengar cerita yg kw cakap sesuatu pasal ak dgn org lain . serius , ak menangis gila waktu ak dengar kw ckp ak begitu . ak tabahkan hatiku selagi ak mampu . ak janji . kw yg mahu memutuskan ini hubungan kn ? sedikit pun tidak terlintas di fikiranku . ak tahu kw mempunyai ramai kawan di luar sana . ak cuma mau mengingatkan kw , jgn tersalah memilih kawan ya ? walaupun kita bukan sudah seperti dulu ak mahu kw ingat semua nasihatku untuk kw , jgn ikut ikut kwn pg mengisap la apa la . walaupun kw tekanan mcm mna . ohkayy ? nnt kw sakit , kesian dgn dirimu . itu jak ak mampu ckp , ak sygg kw mcm adik ak sendiri sudah . sekali lagi maafkan ak lw ak selalu marah marah kw , sbb ak marah ada sebab . cukup sampai di sini tugas ak sebagai kawan untuk kw . iHeartYou , emahh di pp :* byebye ;3 

Khamis, 27 Oktober 2011

ak tahu .



assalamualaikum . hye dan hello . ak meng-update beloggg cuma sekadar ingin meluahkan perasaan yg tidak ak boleh luahkan kepada orang yg sebenar . ohkayy mungkin sesetengah org tahu siapa kn , ak bukan mw buruk kan nama'y ak sekadar ingin MELUAHKAN .

yess , iLOVEyou sangat dan terAMAT lagi . ak tahu yang ak selalu sakitkan hatimu , ak tahu yg ak selalu hilangkan mood mu , ak tahu ak la punca segala galanya . ak tahu satu hari nnt kw akan bosan dan MUAK dgn tingkah laku ku yg mcm apa sejja ni . serius ak tengah be-gegar semasa menaip sekarang , air mata ak bekumpul ak tidak dapat tahan . kw selalu cakap yg ak ni perlu paham kw jgak kn ? yes I DO . cuma kw tidak perasan jak , ak tidak boleh bukti kan mcm mana besarnya cinta ku untuk kw , biarla cuma ak dgn yg di atas sajja yg tahu .

ak minta maaf , ak minta maaf sangat . mungkin ak telampau berEMOSI tapi ini la yg ak rasakan sekarang , perlu ka ak tapuk lagi ? perluka ak diam kn diri lagi ? ak penat , ak penat utk segala'y . ak penat berGADUH dgn kw setiap hari , ak penat jgak dgn gayaKU yg sekarang . maafkan ak . ak berusaha utk berubah . ak janji . itu jak yang mampu ak cakap . sori sekali lagi . iloveyou . bye .

Selasa, 25 Oktober 2011

tag dari mereka mereka dan mereka :*


  • Rules:
    -You must post these rules
    -Each person must post 11 things about themselves in their journal
    -Answer the questions that tagger set for you in their post. 
    -And create eleven new questions for the people you tagged to answer
    -You have to choose 11 people to tag and link them on the post-Go to their page and tell them HIM/HER
    -No tag back!
    -No stuff in the tagging section about "YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS" YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST, WITH ALL HONESTY) have tagged 11 people. 
Alright, lets start. 
11 things about siiAtin ;3
= Fatin Nabilah bt Salleh Ahmad .
= Fatin / Atin org suka panggil .
= Sm St Dominic tempat menimba ilmu .
= berada dalam kelas 3optimistik .
= anak ke-4 dalam 6 orang adik beradik .
= PenCinta Purple gila babss .
= bangga sbb berada dalam Scout 03 .
= kecik , pendek itula ak .
= suara paling MANANG kalau beTERIAK .
= PemilikSiiGigiDomo.
= ex PMR candidates .

soalan dari meimei ;3
1 . what cleanser you use everyday ?
- ngeee , OXY yg warna biru muda tu =='

2 . couple/single ? 
( if couple , name the lucky boy/girl , if single ,who are the person  you interest )
- couple <3 MOHD ADZLAN BIN HUSEN .

3 . who the person you hate ? why ?
- benci ? err , org yg trip SUCI sedangkn dea la segala'y kalau di belakang ;o

4 . what kind the perfume you love ?
- apa apa jak, janji wangi ^^

5 . hate pimples or getting black ?
- kedua dua'y tidak di benci . biasala kalau HORMON kn :*

6 . what the personality you are ?
- suka buat orang bachat , tekanan , sakit hati ;o

7 . who are you always sms with ?
- pg tgk soalan yg ke-dua tu ;3

8 . justin bieber or me ?
-  wiwiiit , kompomla pemilik soalan ni :*

9 . your wishes .
- mdh2an result PMR nnt tidak hancurkan hati ABAH T.T

10 . what the things you want to buy now ?
- HP pleaseeeee T.T

soalan dari kiki ;3

1 . science or math ?
- kedua2'y di minat tapi etu math ba mcm jeles dgn ak 'o'

2 . perkara yg paling happy ?
- holiday bersama keluarga :*

3 . perkara yg paling sedih ?
- err , terLALU banyak

4 . siapa paling korang sayang ?
- kalau di suru pilih abah atau mama ak akan pilih ABAH . ak pn tak tahu kenapa -.-

5 . korang tengah buat apa ?
- memikirkan soalan apa yg akan ki tanya seterusnya xD

6 . apala cita cita korang ?
- idk -.- kejap mw jadi cikgu , kejap mw jadi pramugari KONON .

7 . Berapa lha pasang kasut/selipar yang korang ada? aiya, menyusahkan pula. :p
- HAHAHA , idk -.- sikit sejja baaa .

8 . almari korang paling banyak baju colour ?
- PURPLE :*

9 . kalau masa leh beputar apa korang mw buat ?
- berSYUKUUUR :*

10 . apa konon rahsia korang ?
- HAHAHA , dekgaga rahsia ku >;)


soalan dari mea meyy ;3


1 . cat or dog ?
- kompom la MIMING ;3


2 . single or couple ?
- couple ;3


3 . what time did you wake up today ?
- 6.03 a.m =='


4 . name something you CANNOT wait for ?
- JAMBOREE di TERENGGANU ^^


5 . what is one thing you wish you could change about your life ?
- err , nothing .


6 . what's your real name ?
- FATIN NABILAH BINTI SALLEH AHMAD >;)


7 . what was your last phone call ?
- CHALEDAK SHEILLA :*


8 . what did you do for your last birthday ?
- duduk rumah sejja mcm org bongok . tapi abah bagi kebenaran kami pg jamboree ;3


9 . what do you like about yourself ?
- ak boleh gaul dgn semua org , walaupn ak ndk kenal etu org ^^


10 . if you could go back in time , how far would you go ?
- sebelum ak tejumpa my ex


p/s : terima kasih atas tag'y kakak kakak cantik :*

Ahad, 23 Oktober 2011

apaka ?


assalamualaikum . hello dan hai :* sudah be-kurun rasa'y ak tidak sekolah . gah tak gah ? mmg ak la paling manang ;o KONON . sudah 4hari ak tidak menjejak-kn kaki ku ke sm st dominic . knapa ? ak MALAS dan PENAT . pasca ka paska ka ak pn tak tahu laaa . sbb ak sudah tengok jadual dea mmg bikin GELI ba . paling GELIIII . EUW ==' kenapa ? sbb MALAR buat aktiviti dlm DEWAN ;o jeleknya . seingat ku la tahun lalu pnya pasca MALAR di GELANGGANG . kami ? naaaaaaa , bersih telinga dengar ceramah :* ak malas pg sbb di sekolah ak kena CERAMAH di rumah ? lagi laaaaaaaaaaa ;o mcm apa sajja kn ? 

ohya , lagipun ruma kami ni dekgaga pembantu jadi ak la ba yg jadi pembantu'y ;3 weee ~ bgus ak tolong mama cuci kain , lap meja , cuci piring , masak nasi dan cebok pantad abg den kalau oioi xD kn kn kn ? lagi berFAEDAH . endakla buang masa bgitu jak duduk mcm org bisu tgk org di depan becakap . ohkayyy , ak mmg endak tahan lw ndk becakap selama 2minit bgituuu . kena kena lagi kalau exam . naaaaaaa ~ di situla ak menyanyi nyanyi . HAHHAA . fyi sepatut'y tadi pagi ak pg skola . mama sudah bagi bangun ak , tapi perasaan MALAS ni timbul balik ;o memang dari semalam ak ndk mw pg . tapi ak ckp "biarla atin pg isnin , jadi selasa takpya . sbb mnataw ada pehimpunan bikin penat jak" sekali ? HHAHHAA . tepaksala esok ak pg >,< 

errr , ahhh ? ohya . siiGigiDomo tengah exam tu , tapi MALAR lepak baaaaa . aiyoo ==' nnt mw di ceramah tu org . HAHAHA . iHeartYouBoo <3 kbye :*

Rabu, 19 Oktober 2011

myBoo , myEx and everything .

assalamualaikum , hello , hye :* lama tidak meng-update , malas baaaa ;o paling malas sudah ni , beloggg semakin behebuk sudah . iLoveYou ba beloggg <3 weee ~ mw pdate pasal apa ? err , arrr , ahhh ? heee ~ pasal myBoo sejja la , ohkayyy ? :*


ohyeah , iDoLoveHim sangat dan terAMAT :* err , 2 oktober kami start cpl ;3 ngeee ~ seriously ni org ndk perna marah walaupun kita buat salah dgn dea , cool sejja ba . dea selalu buat ak ketawa sampai sakit perut ;o ahhh ? SAKIT PERUT ba , endak jgak paling lucu tu kn ? xD wooo ~ comel ? errr , takpya puji dea nnt dea tapujiii . HHAHA . errr , ohya dea memang lebih muda dari ak . dea form 2 ak form 3 , salahka ? tapi ak rasa mcm dea lebih matang dari ak :x pahamla ak mcm mana kn , perangai mcm apa sejja ==' gigi lunlun mcm DOMO , eyaaaaaaaa ;o DOMO . putih semuanyaaaa lepastu teSUSUN . hahahaha xD comel ba :* err , dea wangi jgak . paling wangiiiiii <3 lepastu gaya'y ni ndk mw keluar pg bejalan kalau tengahari jaga kulit KONON . hahahha , paling baaaa . etu sejja la . iHeartYouBoo :3

mw ckp apa lagi ? ohya , ex ak yg udak teknik tawau tu tiada sudah . bahagia sudah hidup'y dgn cpl baru'y . iPrayForYourRelationship ohkayy ? semoga bekekalan , jaga hubungan kamu baik baik , jgn beperangai seperti dulu lagi ya ? kalau boleh kekal kn hubungan mu dgn dea lebih lama , waktu kw dgn ak kita bersama selama 1tahun 5bulan ingat ? mybe lupa sudah tu . idc jgak ba ^^ heee ~ terus terang memang sakit hati tengok relationship kamu , waktu kw dgn ak kw tapuk ba relationship kita kn ? sb kw ckp takut kw punya family nampak . mcm ak SS sejja , tapi ndkpa yg b'lalu biarkn b'lalu . walaupn ak MACAM masi ada feel dgn kw ak ndk akan balik dgn kw kn ? take care my budakEncem <3 ak bahagia  dgn cpl ak yg sekarang , jadi kw jgn mw ckp sembarang . satu lagi untuk pengetahuan kw cpl kw yg skrg tu tak be-ngam dgn ak jadi ak harap kw tidak meng - AIB kn ak dpn dea mcm mna kw meng - AIB kn ex kw yg dulu dpn ak . ohkayyy ? sorry sbb tinggal kn kw tanpa alasan yg munasabah , sori untuk semuanya , kesabaran dan ketabahan ak untuk kw sudah tiada sbb etu ak jadi begini , iLoveYouAsMyFriend ;3 byebye .

p/s : HatiAku100%DiPenuhiOlehLunLun :* 

Rabu, 12 Oktober 2011

kembali ;3

assalamualaikum . rindu sama beloggg <3 heh , sori lw lama sdh menghilang lepastu tiba tiba update beloggg dgn makian segala T.T seriously , ak tekanan gilakkk . TEKANAN ba ;o bodoh kn ? kimetsssnyaaaa ;o


ada satu perempuan ni , ak rasa semua lelaki di dunia ni dea mw . mw ak ulang ? HAHHAA . jadi pengetua lak ==' fukitaik punya pmpuan . imbangggg ba , jgn pikir kw cantik di sana semua lelaki kw boleh dapat ya ? kw pandai jak buat status di fb sama update blog yg kw ni mcm BAIK GILA BABI , SEMUANYA KW YG BETUL , lepastu semuanya org yg salah . puik la ! 


fyi , kw cantik dalam gambar sejja ba . yg real teda tedala :* betul . honest ni ;3 baik kn ak ? sgt lagi O;) shaitooon punya betina ! endak urus la lw ak cantik atau pn hodoh janji ak ndk begetek dgn lelaki lain . oi ! PAKIU LAAAAAAAAAA :* teruskan la bgitu gayamu ;3

Sabtu, 17 September 2011

post kedua .

sekali lagi ak update ;3 heee ~ act ak mw luahkn perasaan ak , idk mybe ak jak terLalu emo kot . ak mw tanya , kamuorang tak terasaka if kamu cakap betul betul org tu main main ? mybe kamu ndk kot , ak jak kali . and yess , hati n perasaan ak mmg alergic dgn benda mcm ni . ak rasa diri ak sebagai kwn mcm ndk di perlukn ba , janji ini itu dan mcm mcm . ak ni beharap tahap kritikal ni , semangat sua . dorang blh  ckp ndk , lw ndk blh pn ckp bgus bgus . ak bukan mw minta puji , mw minta di paham , mw di prihatin . ak cuma mw kamu tw jak . heh -.- ak mmg bukan sapa sapa utk kamu , cuma sekadar kwn biasa . ndk lebih kn ? ak tw .  ak tw kamu enjoy tadi , thx sbb sudi pg ruma ak . happy dpt jumpa kamu :* ak bukan marah , ak cuma kecil hati sikit . it's ohkayyy , sdh berlalu jgak .







untuk noyaku <3 i hope kw tenang di sana , yg pergi biarkn pergi ya ? ak tw kw buat keputusan yg paling dan teramat tepat tayunk . biarkn kw yg undurkn dirimu dulu , jgn dea . walaup kw cinta n sygg dea simpan sejja di dalam lubuk hatimu yg paling dlm tu ohkayyy ? iHeartYou sgt , jgn kuat nangis nnt makin kecik . hee ~ tabahkn hatimu ;3

everything.

assalamualaikum and hello . sebenarnya malas mw update tapi teda tempat mw luahkn perasaan sdh , iLoveYouBloggggg :* hari ni ak tired gilaaak ba sekali lagi gilaaaaaaaaaaaak 'o' badan ak sakit sakit sua lepastu mata tepaksa menahan guna lens dari tengah hari smpai maghribi . apa ? YESSSSSSS , MAGHRIBIIIIII 'o' grrrrrrr tak grrrrrr kn ? ak besiap jam 11 , after besiap terus pg fajar and bla bla bla . ambik semua barang yg mama suru ambik laa . heh -.-  capeeeek tauk D; sdh siap semua'y plg uma tepat tepat jam 12 ni , terus cepat cepat kemas apa yg patut . ohya , lupa mw bgitw mama kn buat open house . naaa , di situla teda pembantu .


1st sikit jak kwn mama yg dtg ni , lepastu ? satu kali ramai yg serbu 'o' ak terus BLUUURR ne , di situla piring , cawan , mangkuk n sudu ndk cukup . terus ak cepat cepat cuci . and yesss , my bondeng panggil ak bibik . HAHAHHHHHAHA xD my bondeng tu si wiwik ba ;3 heee ~ kjap bgitu dorang noya , yein , sheilla n echa dtg sua . 


sheilla n noya KEPSI teruuuuuuuuus ba . heh , HAHAHAHHA xD sheilla lagak ohkayy , byk di ambil lepastu ndk abis jgak . bongok . sdh tu ak bagitw noya apa yg ak mw bgitw , errr . next post la ak crita . promise ^^ bla bla bla . dorg pn plg la .


dekat dekat jam 3lebi bgitu kwn jibah lak dtg , solo solo ohkayy dea dtg . sii farina , TAYUNK ! ILOVEYOURCAMERAAAAAAAAA 'o' hehehhhe . sori sbb jakun . berabis kami begambar , kesiukan pgg kamera'y ;p jam 5 kami pg taman . di sini ak mula tekanan sua . ohkayyy , stop . tgk gambar lak :*















Jumaat, 16 September 2011

iHateThisFeeling .

assalamualaikum ;3 see ? blog ak beubah gaya kn ? tepuk tgn utk noya ku :* iHeartYou . dea yg buat semua'y . hee ~ sori sbb ssh kn noya T.T

ohkayy , mari mula crita . nmpak gmbar di atas ? yeap , SANGAT . dan SANGAT D; ohgosh ! ak ndk blh tahan prasaan ak , and yess ak b'slh sgt dgn boi ak yg skrg .  mdh mdhan dea tidak baca , ak cuma mw luahkn perasaan ak T.T

ohkayyy mula , tadi tengah ak on9 tiba tiba hp ak beBunyi , ringtone ak tu *masih cinta - kotak* ak tgk nama'y *seriously , ak mmg jeles dan sakit hati . npa ak mw sakit hati n jeles sgala mcm kn ? sdgkn ak yg bagi tggal dea kn ? tapiiiii T.T ndkpala , ak ndk blh putar belakang balik , ak mesti teus kehadapan dan terima segala kenyataan kn ?

dear ex , ak doakn 1st date mu esok b'jln dgn lancar dan kw dpt berbahagia dgn dea . lw 1 hari nnt ak text kw yg ak rindu or anything dekat kw kn please ignore ak ya ? or kw maki ak jak supaya ak sedar yg semua ini berlaku semua gara gara ak , ak yg tinggalkn kw dan ak mmg layak kena hukuman ni . yeap , mybe perasaan ak yg dulu utk kw timbul kembali kn ? ak pn ndk tw . setiap hari ak pg skola , ak selalu tehidu bau minyak wangi mu . ak ndk blh tahan , asal ak lmpas dgn org tu mesti ak tnya ' kw guna minyak wangi bginika? ' dorg mesti ckp ndk . perasaan ak jak ka ? ak bukan mw ganggu kehidupanmu . ak cuma luahkn , and yess iloveyou :x selama ini ak betahan supaya tidak jatuhkn air mataku utk mana mna lelaki pn . tapi kenapa ? llaki yg sama buat air mataku jatuh kembali ? ergh ! tampar ak ! ak ndk tenang D; damn .

ohyeah , let me be ur friend . ak bahagia sbb dpt buat kw ketawa kuat kuat tadi . heee ~ jaga hubungan kamu bgs bgs ya ? moga bekekalan ;3

Khamis, 8 September 2011

tengok muka kw pn ak dah muak sial :*


assalamualaikum ;3 

sori , ak rasa entry ak kali ni memang agak kurang ajar or apa apa la . yeap , ak tekanan . teda tempat ak mw mengadu pn , kawan ? malas mw ckp la . couple ? yess , ak mmg sial sbb tinggal kn dea ;) lw kamu ada bom , cepat bom ak skrg dgn rela hati ni :* 

ak nak cakap pasal dua org perempuan ni , org yg rapat dgn ak mungkin tau la . ak tak la terok sgt smpai nak umumkn nama dea kat sini , bukan takut cuma ndk mw malu kn kw ;)
hee ~ ak sama dorang ni perna jadi kawan , BFF ? mungkin . tak la tu . semenjak dua menjak ni dorang tiba tiba jak tidak tegur ak . and yess , ak ni mmg lain mybe ak ada deria ke 7 kali -.- sbb ak dapat rasa lw org tu kutuk , hina ak . biarpn org tu jauh di sudut mana pn . ohkayyy , masuk topik tu balik .

ak pn tak tau apa masalah ak dgn dorg dua ni . perangai mgalahkn dajjal mana entah . yg satu tu sudahla talam dua muka lepastu pengikut lagi . uii ! ndk malu ka ? jellek gayaaa mu bodoh . yg satu lagi mulut mcm pantat itik ba . naaaa kw 'o' sialang tul >,<


pecaya atau tidak baru dua hari ak tak hadir pg skola kwn baik ak pn tak tw la apa sdh kamu racun dea smpai dea pn mcm lain lain . kenapa ? kw mw ambik jgak kwn ak yg itu ? kw ambik jak , ak tak kesah . ak ndk mati jgak lw ndk bekawan sama kamu ba . kamu lupa meh ak ni pengakap ? ak ni byk saudara . puiiik ! kw cakap ak ni beTrip balik balik mw ekut camping kn ? uii ! ak pg camping guna duit mak bapak ak bongok , bukan duit mu . duii , mcm taik .


p/s : sori , lw telampw biadap . ndk tahan betul sdh ni T.T

Isnin, 29 Ogos 2011

iLoveYou Ramadhan :'3

assalamualaikum . hai . hello . sekarang sudah masuk 1 syawal right ? and yess umat islam meng-ucap-kn selamat tinggal kepada bulan ramadhan yang sangat indah itu < 3 indah ? ;o SEMEMANGNYA INDAH ;D sebab pada bulan itu la semua syaitan syaitan allah swt telah kurung mereka , dan kita cuma harus me-lawan NAFSU kita ? NAFSU ? bukan dari segi seks sahaja , dari segi lain juga ^^ and yeap , iLoveRamadhan sebab ia boleh membantu kita untuk menurunkan berat badan kita dgn cara yg sihat < 3 

dalam bulan ramadhan yang lalu , tidak di nafikan banyak peristiwa yang cantik molek dan buruk menimpa diri ak yang kecik dan tiut miut ini :'3 heeee ~ kw tak kencang ka lw kw tengah lapar lapar terus kw di maki ? naaa , ak tabah sejja ni O;) p/s : bawa pg mati la boi kw tu < 3

sekarang jam berapa sdh ? di lappy abah ni jam 0100 sudah . patut ka ak tidur ? *duii , soalan . DIE -.- mw upload gambar semasa bulan ramdhan :'3

eh ? kejaaaaaaaaaap ;o lupa -.- SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN :* jemput datang pg rumah , pintu selalu tebuka utk kamu < 3 loveyou :$




ignore muka ak yg jellek . muah :*

Selasa, 16 Ogos 2011

BOOOOO untuk kk ;o

assalamualaikum . hye . hai . hello . salam pengakap *HAHAHA xD  sori sebab update di pertengahan malam , sett . ok sambung , ak baru balik dari kk ni dan YEAH ;D ak penat gilakkkkkkkkkkkkkk ;o tapi bahagia jugak la sebab kami cuti sekolah < 3 kami ? BOOO sekali lagi BOOO *kw sajja cuti sendiri . ngeee ~ ak sama si jibah sajja tu yg cuti sendiri xD kami cuti be-SEBAB ok ;p sebab'y kami ikut si abah mw pg urus kereta di samping itu , si mama membawa kami pg membeli etu baju raya < 3 tapi kn , kami ndk jumpa jugak . sebenarnya ak ada jumpa kain cotton kurung biasa lepastu warna'y putih baru ada polkaDot pink :* serius , comeii gilakkkk ba ;o tapi mama cakap nnt lw di kampung ndk meriah knn sbb warna'y pucat . ohba , ak ekut jak cakap mama . anak mithali ok ;p mithali la sgt , *begituka jugak ejaan'y -.- NOOB . tapi kami memang tidak round satu kk la . kami pg CP , warisan apa tu , karamunsing sama 1B sajja ;D kami pg pn mw cepat cepat . sepatut'y blh jln lama lama tapi jalan di kk tu SESAK siot ==' oleh kerana itu la masa utk kami bejalan tekurang boi T.T sekali lagi SESAAAAAAAAK >,< mcm mw esok sejja ba hari raya . oi org kk ! kita baru puasa yg ke-16 ok , GRRRRRRRRRRRRRRR -.- mungkin sbb SALE di merata-rata tempat kn ? isk , bikin pegal sejja ba and yes tidak di nafikan ak merindui dominic walaupun baru empat hari tidak men-jejak-kn kaki pg sekolah yg ter-cinta tu . muah :* HAHAHA xD bukan rindu sama cikgu'y rindu sama ciwang . ehak , malu ak letak nama'y ;p BOOOOOO . hahahaha xD etu sejja la ^^ yuv you < 3


ak tw jellek diam diam ok ;p

Sabtu, 13 Ogos 2011

blog bekarat sudah .

assalamualaikum . hai . hello :'3 


perasaan ak sudah bekurun blog ni tidak di update kn ? ohyeah  ak masih dengan alasan yang sama bahawa ak tiada sedikit nafsu pun mahu tekan  button new post . kitai kan ? kimeet ini perasaan -,-  ohya , ak semakin bosan dalam dunia facebook . ak yakin kamuorang mesti akan cakap *cakap bosan tapi masih on jgak . GRRRRRR -,- etu facebook sajja yang dapat hubungkan ak dengan couple ak . okfine , ak tidak tahu apa yang ak merapu dan merepek ni . bodoooskn ? EUUUUW D; ak sudah cakap , ak tidak tahu mw post apa . ba , boleh ak berhenti di sini ? ak tahu mesti di persilakan kn ? bow ;o mcm sajja ada yang baca . ngeee ~ dedaaaa ;)


p/s : ak buat cuti sendiri dan ak tidak akan hadir pada hari isnin dan selasa . adess , mcm orang ebat lak mw ckp bgitu . ehak , chow :*

Khamis, 21 Julai 2011

untk ciwang ❤

assalamualaikum ini post ak yg ke-dua untuk hari ini . ohya , mw update pasal si ciwang ba . err , mw minta maap sama dea sebelum ak pg taliwas . blh ka ?

CIWAN ! :O masi marahka ? T.T soriii .


p/s : ILOVEYOUSOMUCH

untuk ex ak .

dear ex ku ,

kalau kw baca ak harap kw ndk akan marah dgn ak . ak mau tanya kw kenapa kw cakap ak begitu ? napa kw ckp waktu ak masih dengan kw yg ak ni selalu sakit kn hatimu ? napa kw ckp yg ak ni tidak paham kw ? biarpun ak sudah tiada apa apa hubungan sdh dgn kw , kw mesti hormat ak mcm mana ak hormat kw . ak tidak pernah ada niat maw maki , hina atau apa apa kw di depan kwn kwn ak sbb ak hormat sama kw . tapi , dgn gaya mu begini ak tepaksa cakap untuk tenangkan hati ak . serius , semenjak kita break ak tidak pernah sdh menangis gara gara kw tapi selepas cerita kwn ak tu hati ak semakin sakit dan ak makin befikir bahawa ak tidak salah sbb tinggal kn kw .

ak tidak tahu apa salah ak waktu ak besama dgn kw , setahu ak ak tidak perna curang atau apa apa . lw kw buat salah ak sentiasa maafkn kw . kw ingat ka ? mungkin kw lupa sdh . ndkpa jgak . ak harap kw sedar yg selama ni ak selalu beharap agar kw berubah . berubah jadi yg lain . jgn teruskn perangai mu mcm bgini . ak yakin kw blh dapat cinta yg lebih bagus lw kw tidak berperangai bgini . ak tw ak bukan sapa sapa mu sdh mw nasihatkn kw . tapi ak sebagai kwn cuma etu ak blh ckp . ohya , ak dengar kwn kw kata waktu kelas kamu ada buat oral bi kw cerita pasal ak knn . yaka ? ohba , thx . ak terharu . take care ;)

Sabtu, 9 Julai 2011

assalamualaikum ♥ 


lama sdh tida meng-update kn ? mcm biasa la ak teda nafsuuuuu mw tekan web blog T.T malas mw membaca . ngam la . ak sdh ada pemilik hati ku yg baru  


mw tw ? dea pemalu sgt la . tahap apa tu ? tahap GARABEH ka noya ? ;p naaaaa , bgituula ;O lw masa skolah kn time rehat naaa , di situ la dea paling malu . ndk tw apa penyakit'y tu bdk ;p tapi lw pulang sdh orang suruh balik pn ndk mw. beribu alasan di bagi'y   hahaa , seriously dea mcm lain . i mean lain la . ak pn ndk tw mw ckp mcm mna ni =,=  lw chat sama dea ni tepaksa cakap indon ;p HAHAHA xD mw tgk muka si CIWANG ka ? cowok ku yg rakuuuuus tu ? ;p naaaaa , ambik ni ;O



p/s : etu cowok baru saya  



Sabtu, 2 Julai 2011


ohba , assalamualaikum ^^ ak lama sua ndk UPDATE kn ? ngeee ~ ak teda nafsu mw post oo

nampak ka etu gambar monyet ? eh ? monyet ka ? BABUN ka ? HAHAHAHA xD apa apa jak la . hohohoho ~ ak maksud kn bkn etu monyet la , etu pekataan yg di atas si monyet . apaka ? -,- na , sepa kenal EX ak ? ada tu ba . yg etu tu . isk . mybe kamu tw la . na , dea tu skrg mcm len len sdh . i mean mcm ganggu hidup ku . org ckp mybe dea still sygg kw atin T.T woah :O lw sygg kn jgn la ganggu ak . isk . tesiksa ak jo . 

wowok , please lupa kn ak . ak tw kw blh . ak tw kw kuat . sorii sbb tggal kn kw bgini . ak tw ak salah . tapi jgn la buat ak bgini D; paham la ak . ak ada dunia ku , kw ada dunia mu ba . ak ndk pena larang kw chat sama sepa yg kw mw ( masa kita sua break la ) tapi , setahu ak masa kita masih cpl pn ak ndk marah kn ? biarpn ak panas or sakit hati kw tetap buat jgak T.T  ak bukan mw slh kn kw , ak harap sgt kw paham . jgn rosak kn apa apa yg buat ak bahagia skrg . tolong la

Rabu, 22 Jun 2011

aku ka yg salah ni ? O.o

ello . assalamualaikum  ♥ sudah baca tajuk ka ? ak mw cerita pasal satu org bdk ni . dea cpl sama satu boi ni . hubungan dorang skrg huru hara . serius , ak terasa dlm masalah dorg ni . ak minta maaf lw gara gara ak kamu jadi begini ya ? ak teda niat pn , ak cuma kwn jak sama dadiie kw tu . sebenar'y la kn ak mw ckp la , ak panas sama kw sbb etu hari kw ckp ak rosakkn hubungan org . kena kena lagi masa tu ak baru break ;o npa kw ckp bgitu cewek ? ohya , kw ckp yg dadiie mu ada feel sama ak kn ? ya , ak taw . kw tgk ba lw ak jahat kn dan kalau ak ni jenis yg rosak kn hubungan org kn sdh lama ak ambik dadiie mu tu . tapi ak ndk buat bgitu kn ? cewek , ak paham perasaan mu . ak pn panas ba lw cpl ku suka sama org lain . ak pena rasa jgak semua tu . ak bukan mw temberang ak lebi lama sama cpl ak yg dulu 1 tahun lagi tu kamu ? baru 1 bulan lebi ba . mcm mcm tejadi antara ak sama cpl ku yg dulu . tapi ak ndk smpai tuduh tu perempuan bgini bgitu . ak ndk blh slh kn dea , etu perasaan org ba kw ndk blh paksa mw suka atau ndk . makin kw ckp bgitu dekat dadiie kw makin panas ba dea nnt . ak paham dadiie kw sbb dea kwn ak ndk lebih pn . ak doa kn la sajja hubungan kamu ok ya♥


p/s : cewek , lw kw baca kn . cuba kw pikr pikir la dulu ya ? lw kw ndk puas jumpa ak depan depan . jgn umpat ak dari belakang . ak tw ba apa yg kw ckp sama kwn kwn mu semua . ndk pyala kw tapuk tapuk ^^

Isnin, 20 Jun 2011

ketua patrol . usaha ♥

ello . assalamualaikum ♥ rindu ak ka ? ;p lama sua ak teda update ni . sbb ak baru sajja plg dari camping kursus ketua patrol . dan ak tidak skola hari ni . sakit badan tahap kritikal sua ni D; tapi masa kat sana best gilak ;o ndk mw plg ni . SERIUS ! whoa ;o sporting smua org'y cuma ada la setengah tu yg kurang . tap ndk pa . enjoy derrr ♥ masa kami di sana kami di suruh guna skarf warna hijau , sama kad ID apa ka ? semaaat . I sukaaaa ;p sam di suru bawa tongkat , tongkat'y tu mcm kayu bakau . berat bodoos T.T tahan sajja tu . penat menaip gk gambar ok ? ^^





p/s : masa halangan komando ^^


p/s : tahap kritikal sua ak lapar ;p


p/s : kad ID tu . ak suka sbb ada nama ku ;D


p/s : milik reen dan azfar <3


p/s : naik pangkat sdh maaa ;p


p/s : merekaaa lagi ^^


p/s : si atin sama si minta puji ;p


p/s : bangga jadi pgakap laut :)


p/s : ini jgak ^^


p/s : comeii kn ?


p/s : mereka semua milik ak ^^


p/s : skip papay pnya ba ni ;p


p/s : bad , jgn marah ba T.T


p/s : jgn tgk muka guaa D;


p/s : ini pn


p/s : mereka cpl ;p HAHAHA xD


p/s : faramita ! kita sajja yg teda pasangan kn ? ;p


p/s : poyee sibuuuuk ;o


p/s : ak suka posing si minta puji tu ;p


p/s : mereka sedia berkhidmat knn ;p



p/s : gadis bertudung yg cantik ^^


p/s : malam . jadi gelap .



p/s : pzan sajja yg dapat bobok masa di dapur tu ;p


p/s : ini badriah punyaaa , bdk DK ok ^^


p/s : mereka bdk DK . machooo ;p


p/s : azmira geteeeek ;p


p/s : bad , sorii sbb suap laki mu ;p


p/s : faramita pa kw buat ? ;p


p/s : jooool ! bebeng mu ;p


p/s : kami bdk single baaa ;)


p/s : si kiut miut :*


p/s : gigi guaaaaa ;o


p/s : lencana ketua patrol tu ba ;p

itu jak . dedaaaaaaaaa ^^